вторник, 14 октомври 2014 г.

Мъжете купуват хубави и евтини часовници, но къде ги намират?

Мъжете не обичат да дават излишни пари на вятъра. Това важи в пълна сила за избора на часовник, бижута, дрехи и какво ли още не. Е разбира се има и изключения. В настоящата статия ще прочетете няколко бързи съвета относно изборът на нов часовник, а освен това ще разберете къде може да откриете хубав такъв на ниска цена.

Мъжете, не разполагат с толкова много възможности да изпъкнат с аксесоарите си. Това, което могат да използват са вратовръзките, копчета за ръкавели. За много именно часовникът е най-представителният и скъп аксесоар. Любим предмет, който е източник на гордост.
Ето няколко малки съвета, как да изберете хубав, мъжки часовник.

Цената
Според търговците и производителите хубавият часовник не трябва да струва повече от месечната заплата на собственика, а според други цената може да достига три пъти месечния доход. Истината обаче се крие в стойността на часовника. Той трябва да отговаря на социалния статус на притежателя. Колкото по-скъп, толкова по-заможен е собственика му. Това обаче не винаги е точно така, много хора със сериозни финансови възможности носят по-евтини часовници. те знаят колко трудно се изкарват парите и не смятат, че трябва да носят Ролекс, за да покажат, че ги имат. За тях е важно часовникът на ръката да изглежда добре  ида работи добре. Защо им е мега скъп часовник като един по-евтин ще върши същата работа. Освен това предимството на евтините часовници е, че при тяхната покупка можем да си позволим 2-3 модела и да ги разменяме често.

Стила
Много зависи часовника да съвпада с вашата ежедневна работа. Едва ли ако сте алпинист, ще вземете стилен часовник. Ето защо е важно аксесоарът да отговаря на начина на живот на неговия собственик.Да не забравяме дрес-кодът. Ако мъжът носи повече костюми, то за предпочитане е да избере класически модел. При всички случаи наблюдавайте техническите характеристики на часовника. Къде можем да открием спортно изглеждащи часовници, както и такива, които са по-елегантни и се носят в комбинация най-малкото на риза? Аз лично пазарувам от един сайт онлайн, имат хубави модели: iskamchasovnik.com.


Марката
В интернет е пълно с информация за марки, модели и разновидности на мъжки часовници. Има и много класации на часовниците по рейтинг.
Ако се интересувате от общественото мнение, можете да видите различни блогове, форуми и прочие. Стига разбира се да имате повечко свободно време, за да проучите всичко!

Механизъм

Много часовникарски компании мечтаят да направят свой собствен механизъм и да пуснат часовници с него. Успелите да го направят обаче са много малко.
Изборът на часовник понякога е много по-сложен дори от изборът на кола, защото тук преобладава доста богат избор на вътрешни механизми.


В автомобилната индустрия критериите за оценка и качество на автомобила са по-обективни и оценките, базирани на тях, се оформят много по-бързо. При производството на часовници, рейтингите на водещите марки се изготвят с едва ли не космическа прецизност. Има и основен фактор, който допринася за големия интерес към скъпите и именити марки часовници – днес има модели с цени, които се покачват по-бързо дори от стойността на автомобилите. Но когато става дума за избора на мъжки часовник, ако е за изненада. Трябва много добре да познавате бъдещия собственк, неговият вкус и какво би му харесало на него. По-лесно е, ако знаете какво иска, но ако не е така? Тогава към кого, ще трябва да се постараете да подберете подходящия часовник сами.

Няма коментари:

Публикуване на коментар