сряда, 10 декември 2014 г.

Подари хубав часовник за Коледа!

Коледа е много по-близо, отколкото си мислите. Навярно и при вас е започнала главоблъсканицата във връзка с подаръците, които вашите близки очакват да им подарите и все по-често ви обладава притеснението, че няма да успеете да се справите добре.
Защо пък тази година да не подарите часовник за Коледа? Никой не е казал, че трябва задължително да бъде за ръката. Може да бъде за закачане на стената, например с махало и кукувичка, или пък истински ретро будилник за нощното шкафче. С присъствието ще напомня на човека да не забравя да бъде точен през следващата година.
Като за начало започнете да търсите някое симпатично бижу под формата на ръчен часовник, но ако не намерите нищо достатъчно подходящо, бихте могли да продължите търсенето сред будилниците, настолните часовници и онези, които се закачат на стената.
Вероятността да попаднете на нещо наистина интересно, което да се хареса от онзи, за когото избирате часовника е много голяма. Съществуват часовници под формата на автомобилна гума за автомеханиците, часовници като риби за рибарите или с токчета за изисканите бизнес дами.
В случай, че човекът, на когото ще подарявате часовника няма отношение към времето и е скаран с календарите, алармите и останалите свързани с неговото отчитане средства, ще се получи забавна ситуация, ако докато подарявате часовника му кажете, че вече няма да закъснява за срещите си.

Ръчният часовник, като подарък за Коледа, на пръв поглед изглежда много лесен избор, но при него разполагате с неограничено количество модели, с най-разнообразни каишки и корпуси. Подгответе се за безкрайно лутане в състояние на треска и притеснение, ако преди това не се допитате до онзи, за когото го избирате. Или пък просто пазарувайте онлайн, защото е по-лесно, бързо и изгодно. Така например в сайтове като iskamchasovnik.com може да откриете интересни мъжки часовници на прилични цени!
Според суеверните хора подаряването на часовник символизира края на връзката с човека, на когото се подарява часовникът, без значение дали връзката е интимна, между бизнес партньори или приятели. Според тях подобно решение за подарък да не е подходящо за всеки, но никой няма да отрече, че е винаги е добре дошло за тъщата.
Ако вие или някой от вашите близки сте суеверни, насочете се към някакъв друг подарък. В случай, че смятате това поверие за бабини деветини, няма никакъв проблем да подарите часовник, без значение дали е с кожена или силиконова каишка или пък с метална верижка, или пък е спортен, официален или класически.
Невъзможно е да не вземете пред вид особеностите на човека, за когото избирате часовника, с неговия характер и стил, за да сте сигурни, че ще го хареса истински и няма да го забравя на масата вкъщи.
В интернет бихте могли да намерите достатъчно информация и полезни съвети за избирането на най-подходящия подарък за Коледа, ако идеята с часовниците не ви допада.


Няма коментари:

Публикуване на коментар